The Beauty Way

The Beauty Way er et udtryk, som har sit udspring i Amerikas oprindelige stammekulturer, og som beskriver deres måde at leve på samt deres livsfilosofi. For mig personligt indebærer udtrykket en bevidsthed omkring egne tanker og handlinger.

The Beauty Way er tæt forbundet med Earth Wisdom, som står for et liv, der leves med nærvær i nuet og i balance og harmoni, fordi du selv er i balance og tænker og handler ud fra en klar bevidsthed og i overensstemmelse med dit autentiske jeg og dit naturlige potentiale.

Naturen og dens elementer er et vigtigt omdrejningspunkt i Earth Wisdom. Hvad og hvor var mennesker og dyr uden jord, vand, vind og ild?

Earth Wisdom handler ikke om at leve i pagt med naturen på samme måde, som de oprindelige indianerstammer gjorde. Men en stor del af de gamle stammekulturers tankemåde, erfaringer og lærdom er båret videre gennem mundtlige overleveringer og traditioner i amerikanske indianerstammer og holdt i live frem til i dag. Og det er med udspring i disse værdier og indsigter, at Earth Wisdom er udviklet af RainbowHawk og WindEagle, som sammen driver The Ehama Institute i USA (www.ehama.org). Earth Wisdom rummer en række metoder og konkrete værktøjer, som er kilde til mange indsigter, aha-oplevelser og nye dimensioner på livet.

Et vigtigt aspekt er, at der skal være balance mellem krop, sind, følelser og ånd, for at vi kan være i balance som mennesker. Udgangspunktet er, at det enkelte individ selv rummer alle svarene, og derfor handler det om at finde ind til visdommen i sig selv. Når vi kan lytte mere til den sjælelige del, kan vi også se vores formål i livet i et klarere perspektiv – vores mening med at være i live her og nu.

Walk in Beauty

I walk with beauty all around me
as I walk the beauty way //
I walk with beauty before me
I walk with beauty behind me
I walk with beauty above me
I walk with beauty below me

I walk with beauty all around me
as I walk the beauty way //
May all my thoughts be beautiful
May all my words be beautiful
May all my actions be beautiful
as I live my life the beauty way


Hvordan håndterer jeg modstand og uenighed ?Kunne du tænke dig at være mere nærværende og leve i nuet?

Webdesign: Charlottenlund Webdesign, Grafik & Foto, www.webpassion.dk