Hvem er jeg ?

Mit navn er Lis Andersen. Jeg er uddannet på Handelshøjskolen, og har beskæftiget mig med marketing og ledelse i en række virksomheder. Sammen med min mand har jeg drevet kursuscenter med egne helhedsorienterede kurser indenfor stress, allergier og smertelindring.
Sideløbende har jeg taget en række supplerende kurser indenfor kinesiologi med speciale i stress-frigørelse (Polaris Centret), Psykologi (VUC), Reiki-healing, Council Guide (EHAMA Institute), Intuitiv Coach (Konsulentgruppen Hvidehus), samt Evolutionary Coaching & Visionary Leadership Training (www.newvisionaries.net).

Personligt har jeg levet den største del af mit liv med begrænsende ubalancer, en snærende følelse af bekymring samt en overbevisning om, at 'det skal være hårdt'. Jeg er nu kommet frem til, at vi alle er skabt med det formål at lære at leve vores liv i helhed, glæde og balance – og i vores fulde potentiale.

Jeg har altid forsøgt at være dygtig; i skolen, videregående uddannelse, udenlandsk universitetsgrad, succesfulde lederjobs, og jeg har som frontløber været med til at starte flere virksomheder. Med min arbejdsomme og pligtopfyldende arbejdskraft har jeg været en stor gevinst for mine arbejdsgivere. Desværre var det på bekostning af min livsglæde.

Efter at have fået vores to børn, besluttede min mand og jeg os for at blive selvstændige. Jeg troede, at jeg nu ville blive langt mere tilfreds og glad for mit liv. Men sådan gik det ikke. Den lægelige diagnose ville nok have heddet stress, udbrændthed og depression.

Ved et 'tilfælde' kom jeg i kontakt med EHAMA Institute, og gik igang med min egen uddannelse indenfor Earth Wisdom. Det blev starten på et nyt liv. Først i en alder af 42 år fandt jeg den sande og autentiske Lis, og en måde at leve mit liv på, som jeg ikke havde troet var mulig. Nu føler jeg en dyb og ægte glæde, jeg kender meningen med mit liv, og har fundet ud af, at min tilstedeværelse her på jorden ikke bare er en tilfældighed.

Forandringerne er markante, og smitter positivt af på alle niveauer i mit liv. Heldigvis er det aldrig for sent at ændre kurs!


Først i en alder af 42 år
fandt jeg
den sande og autentiske Lis
Lis Andersen
Har du også lyst til at ændre kursen i dit liv og blive kaptajn på dit eget skib?

Webdesign: Charlottenlund Webdesign, Grafik & Foto, www.webpassion.dk